Mijn naam is Edith Dongor en ik wil graag mijn getuigenis met jullie delen.

Ik ben een keer op de uitnodiging van mijn zwager meegegaan naar de gemeente. Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan. Het was het beste besluit ooit. Ik zit nu al 10 jaar in de gemeente. Ik werkte altijd in de zorg, dus ging ik niet regelmatig naar de kerk. Ik ging om de week, omdat ik wisselende diensten had. Op dat moment vond ik het niet nodig om structureel een financiƫle bijdrage te geven. Dit deed ik dan ook niet altijd. Ik merkte dat ik moest wachten op mijn salaris. Soms kwam ik net uit met mijn vaste lasten. In het ergste geval had ik een paar dagen geen geld, alle vaste lasten waren dan al betaald. Maar extra dingen doen kon op dat moment dan niet. Als ik hierna terugkijk had ik dit liever anders gezien.

Ik ben nu al 5 jaar met pensioen en ik zie dat de Here mijn financieel zegent. Toen ik met pensioen ging ben ik regelmatig een financieel offer gaan geven. Tot mijn grote verbazing hield ik geld over aan het einde van de maand. Wat ook zo bijzonder was, is dat ik niet meer hoefde te wachten op mijn geld. Ik vond dit in het begin zo raar. Ik keek soms een paar keren naar mijn bankrekening om te kijken als alle vaste lasten waren betaald. Dit was natuurlijk het geval, maar er was nog geld over. Dit moest GOD zijn, dacht ik bij mezelf. Er was een actie voor de kinderen van Pakistan, waarbij je donateur kon worden. Zonder te twijfelen ben ik gelijk adoptieouder geworden. Ik was blij dat ik dit kon doen. Ik bleef elke zondag mijn offer geven en was ook adoptieouder. Je zal het niet willen geloven, maar ik hield nog steeds geld over. Ik heb toen nog 2 kinderen kunnen adopteren. Ik heb dus nu 4 adoptiekinderen en ik geef elke zondag nog steeds mijn offer. Is GOD niet geweldig!!

Ik wil mensen bemoedigen. Blijf je financiƫle offer geven aan de Here. Je geeft het terug, omdat GOD jou zegent met alles wat je van Hem hebt gekregen. Blijf geven met een blijmoedig hart. Geef en GOD zal je weer geven wat je nodig hebt. Ik ben het levend bewijs. Psalm 23 heeft mij altijd bemoedigd. GOD zorgt altijd voor zijn kinderen.

Gods rijkste zegen,

Zuster Edith Dongor

Leave a Reply