De afgelopen maanden heb ik het zwaar gehad. Maar ik kan getuigen dat ik een levende God dien. Ik heb God’s hand gezien in mijn leven en in dat van mijn familie. We hebben voor een tweetal zieke, tevens zwangere vrouwen in de familie gebeden en God heeft wonderen gedaan!

De afgelopen periode waren namelijk mijn dochter en mijn nichtje opgenomen in het ziekenhuis. Ze waren beiden in verwachting. Mijn dochter was met een vorm van depressieve klachten, extreem zwangerschapsbraken én COVID-19 opgenomen. Zij is totaal 19 keer opgenomen geweest. Ze hield niets meer binnen en voelde zich erg zwak. Hierdoor kreeg ze een infuus en een maagsonde.

Bij mijn nichtje werd er bronchitis geconstateerd toen ze moeite had met ademen. Tijdens de opname in het ziekenhuis ontdekte men ook een besmetting met COVID-19. Daarnaast had ze een zware longontsteking en ze was 5 maanden zwanger. Het ging niet goed met haar. De specialisten waren bezorgd en stonden voor een moeilijke keuze. Ze moesten haar in coma brengen en de baby halen. Dit in de hoop dat toch één van de twee het zou overleven. De specialisten lieten familieleden komen om alvast afscheid te nemen, vanwege de onzekerheid of ze het beiden zouden redden.

Twee weken lang ging ik het ziekenhuis in en uit om te bidden, steeds van het ene ziekenhuis naar het andere. De ene dag bij mijn dochter, de andere dag bij mijn nichtje. Met de familie hielden we elke maandag een bidstond. Ook heb ik iedereen die ik kende gevraagd om te bidden voor mijn dochter en mijn nichtje.

En God heeft wonderen gedaan! Vandaag kan ik met trots zeggen dat ik weer oma en tante ben geworden. Mijn dochter is bevallen van een gezonde zoon en beiden maken het goed. Ze zijn gelukkig weer thuis. Mijn dochter is helemaal opgeknapt en kan weer gezond eten. Mijn nichtje heeft een zoon die met 7 maanden geboren is. Ze is uit haar coma ontwaakt en maakt het goed. Haar pasgeboren zoon ligt nog wel in het ziekenhuis, dus we zijn er nog niet helemaal. We bidden nog elke dag voor hem, hij is een kleine strijder en God heeft hem behoed en bewaard.

Ik wil al mijn broeders en zusters bemoedigen. Geef niet op! Ook al is er zoveel strijd om je heen, blijf vasthouden in gebed. Als jezelf niet weet hoe te bidden, sluit je aan bij een gebedsgroep en vraag anderen om met je te bidden. Gebed heeft kracht!

Gods rijkste zegen.

Melanie Pinas

One Comment

Leave a Reply