Deze bediening richt zich op het organiseren van evangelisatie diensten, straat evangelisatie, sociale projecten en speciale evangelisatie –activiteiten voor ongelovigen en behoeftigen.

In deze nieuwsbrief krijgt u wat meer informatie over onze sociale projecten in Suriname.

De gemeente ondersteunt twee stichtingen in Suriname. De kinderen van de gemeente Eenheid in Christus en de kinderen van stichting hart voor 1000 dagen die worden begeleid door zr Joyce de Sanders. Het gaat om 60 kinderen van verschillende leeftijden.

Drie keer per jaar stuurt de gemeente een doos naar beide organisaties.

  1. Voor Kerst
  2. Voor Pasen
  3. De grote schoolvakantie en aanvang van het nieuwe schooljaar.

In maart heeft de gemeente al bijgedragen om een paasontbijt te organiseren. De kinderen waren heel blij en dankbaar. De gemeente is nu bezig met een actie waarbij er speelgoed, spelletjes, boeken en schoolspullen worden verzameld. Alle kinderen krijgen een cadeau en wat basis spullen voor de start van het nieuwe schooljaar. Deze spullen zullen 17 juli gepost worden naar Suriname. De volgende actie is voor kerst. In de periode augustus tot oktober zal er een kerstactie gehouden worden. U krijgt nog te horen wat we precies gaan doen. Bedankt voor uw bijdrage. Mede door uw

hulp zijn we als gemeente in staat om deze kinderen te ondersteunen.

Groetjes van zuster Simone Aryo